Nový web SPORT-tipy.sk !

pondelok 9. februára 2009

Tipy - 10.2.2009 - UTOROK

Ukrajina - Slovenská republika X2 1.80 - 3:2 KO, -50 EUR
Expekt
Dôvera: 5/10
Vklad: 50 EUR

Ukrajina - Slovenská republika 2 4.05 - KO, -20 EUR
Expekt
Dôvera: 2/10
Vklad: 20 EUR

Weiss avizoval, že v prvom zápase proti Ukrajine sa medzi tri žrde postaví Štefan Senecký. Prezradil tiež, že v stredovej formácii by chcel vyskúšať zohratú dvojicu Štrba - Pečalka. "Pečalka si zaslúžil našu pozornosť, pretože na jeseň podával v drese Žiliny výborné výkony v lige aj v Pohári UEFA," pochválil Weiss oporu vicemajstra. "Chceme hrať útočne, ale v každom prípade s dobre zabezpečenou obranou. Systém s tromi útočníkmi je výborný, ale vyžaduje si rozumný prístup. Na Cypre chceme nadviazať na úspešné ťaženie z jesene, aby sa hráči udržali na víťaznej nóte a zdvihli si sebavedomie," zhrnul taktiku.

Ukrajinci v najsilnejšom zložení nebudú ľahko stráviteľným sústom. "Čaká nás ťažký súper. Mužstvo so Ševčenkom a Timoščukom bude nepríjemné. Samozrejme, budeme chcieť vyhrať, ale výsledok pre mňa nie je v príprave na kvalifikáciu prioritou," pokračoval 44-ročný bývalý kouč Artmedie Petržalka a Saturnu Moskovská oblasť. Najviac starostí mu spôsobil príchod nominovaných hráčov na zraz. V nedeľu mal k dispozícii len desať "ovečiek", zvyšných 14 prišlo alebo len príde priamo na Cyprus. Krátke sústredenie však podľa Weissa splní svoj účel, pretože mužstvo odohrá dva ťažké zápasy: "Na preverenie výkonnosti je to veľmi dobré. Osobne sa na turnaj teším, prestávka bola dlhá a môžem si vyskúšať viacerých adeptov na reprezentačný dres. Verím, že prídu aj domáci fanúšikovia, veď turnaj sa hrá na Cypre, kde išiel futbal v posledných rokoch hore."

Weissovo mužstvo sa pripravuje na jarnú časť kvalifikácie MS 2010. Po turnaji na Cypre sa 28. marca predstaví v prípravnom zápase v posvätnom londýnskom chráme Wembley proti Anglicku, o štyri dni neskôr už Slováci zohrajú v Prahe kvalifikačný šláger 3. skupiny s Českom. Zápas s Ukrajinou má výkop o 18.00 SEČ na limassolskom štadióne Tsirio, na Cypre je o hodinu viac. Hlavným rozhodcom je domáci Cyperčan Panikos Kailis, na čiarach mu budú pomáhať krajania Athinodoros Ioannou a Panikos Demetriou. Zápas v priamom prenose vysiela STV na Trojke.

Pravdepodobná zostava SR: Senecký - Pekarík, Škrtel, Ďurica, Čech - Štrba, Pečalka - Šesták, Kozák, Obžera - Vittek
HCC La Chaux-de-Fonds - SC Langenthal 1 1.35 - OK
EHC Visp - EHC Olten 1 1.55 - OK, +62,40 EUR
Fortuna
Kurz: 2.09
Dôvera: 6/10
Vklad: 60 EUR, s MP 63 EUR
Cuevas P. - Hernandez O. 2 1.92 - 2:1 KO, -30 EUR
Bwin
Dôvera: 3/10
Vklad: 30 EUR
BILANCIA: -37,60 EUR (FERBRUÁR +517,90 EUR)

Žiadne komentáre:

/// ///
/// ///
/// ///
/// ///