Nový web SPORT-tipy.sk !

streda 18. februára 2009

Tipy - 18.2.2009 - STREDA

UC Sampdoria - Metalist Kharkiv 1 1.85 - 0:1 KO
Aston Villa - CSKA Moscow 1 2.00 - 1:1 KO
Werder Bremy - AC Milan 1.POLČAS X 1.95 - 0:1 KO, -30 EUR
Expekt
Kurz: 7.22
Dôvera: 3/10
Vklad: 30 EUR

FC Zenit St.Petersburg - VFB Stuttgart UNDER 2,5 1.95 - 2:1 KO
UC Sampdoria - Metalist Kharkiv 1 1.70 - 0:1 KO
Aston Villa - CSKA Moscow 1X 1.20 - 1:1 OK, -50 EUR
Bet at home
Kurz: 3.98
Dôvera: 5/10
Vklad: 50 EUR


Páni, odporúčam tieto tri zápasy na tiket. Najmä pri tipe na under v Petrohrade sa poponáhľajte, pretože čo pozerám, tak kurzy všade prudko klesajú... Pridávam k dvom zápasom aj analýzu z Eurofotbal.cz.

Zenit - Stuttgart

Ruský obhájce titulu narazí už v této brzké fázi soutěže na velmi nepříjemného soka, který v posledních duelech má velmi dobrou formu a patří rozhodně k nejlepším ve své lize. Stuttgart táhne svými brankami Mario Goméz, Zenit je ovšem perfektní v defenzivní činnosti a umí včas udeřit, na nepříliš koncentrovanou obranu Stuttgartu tak může vyzrát.

Pro Zenit je malou výhodou, že hrají první zápas doma a musí se proto snažit hrát od začátku především bez inkasované branky. Stuttgart se nachází na sedmém místě Bundesligy, je ovšem v závěsu za nejlepšími a boj o Ligu mistrů rozhodně nevzdává. Stuttgart v posledním klání v jarní části po dvou úvodních výhrách jen remizoval s Hannoverem, teď je však na pořadu nová motivace.

Petrohrad může mít obrovskou nevýhodu v tom, že je nerozehraný, soutěžní utkání si totiž nezahrál od konce listopadu minulého roku a navíc v tabulce skončil až na pátém místě, účast v Lize mistrů je tak zcela vyloučena. Petrohrad ukončil sezónu zápasem Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid, kde jasně prohrál 3:0, nicméně v tomto dvojzápase je mírným favoritem. Oba celky se v nejbližší době na ruské půdě neutkaly, čeká je tak premiéra.

Kouč Stuttgartu Markus Babbel vidí ve svém týmu velký potenciál a cítí obrovskou možnost: "Je to skvělé šance vyslat signál, že tu stále jsme a můžeme hrát o velké úspěchy. Hrozně se na střetnutí s nejlepším týmem Evropy loňského roku těšíme. Rozhodně nás nečeká nic lehkého, musíme si však zachovat chladnou hlavu," snaží se najít úspěšný recept bývalý obránce a teprve šestatřicetiletý kouč. V sestavě bude chybět německý player Sami Khedira, který ještě musí na finální zátěžové testy, otazník visí též nad účastí Matthieua Delpierra a Yildirayho Basturka.

Zenit stále vede kouč Dic Advocaat, zkušený harcovník, který dovedl tým v minulé sezóně k největšímu úspěchu v historii klubu, se ale tentokrát musí obejít bez hvězdného Andreje Aršavina, který se vydal na cestu do Londýna ke Kanonýrům.

"V tomto ročníku chceme vyhrát titul i pohár UEFA," nebojí se odvážného tvrzení Advocaat. Tým naopak posílil hannoverský záložník Szabolcs Huszti a pětadvacetiletá opora vidí velkou možnost na vítězství: "Moc dobře víme, že můžeme být silnější než Stuttgart, v individuálních schopnostech jsme daleko před soupeřem," nebojí se dalších ostrých slov sám Huszti.

Sampdoria - Charkov

Sampdorii se v domácí soutěži příliš nedaří, a tak by ráda výrazně uspěla v Poháru UEFA. Prvním soupeřem ve vyřazovacích bojích bude pro italský tým Metalist Charkov, který se v základních skupinách ukazoval ve velmi dobrém světle.

Domácí budou spoléhat na služby Giampaola Pazziniho, velké zimní posily. Mladý útočník hrál na podzim Ligu mistrů za Fiorentinu, teď okusí i druhou pohárovou soutěž. Sampdoria v něm získala střeleckou jistotu, Pazzini naposledy zařídil remízu 1:1 se silným Juventusem. Přesto jsou Janovští v Serii A až patnáctí, dobrý výsledek se Starou dámou jim ale může pomoci. "Remíza proti Juventusu je pro nás fantastická. Stejným způsobem musíme pokračovat i v pohárech," říká trenér Walter Mazzarri. "Hlavně se nesmíme nechat zmást jménem soupeře. Je to po všech stránkách silný tým, vždyť vyhrál extrémně těžkou skupinu, aniž by ve venkovních zápasech obdržel gól," varuje domácí kouč.

Pro Sampdorii bude zápas proti Charkovu obzvlášť zajímavý, s ukrajinským soupeřem poměří síly poprvé v historii. Metalist na podzim předváděl skvělé výkony, ovšem teď může být trochu nerozehraný. První utkání jarní části ukrajinské ligy sehraje až čtvrtého března proti Dynamu Kyjev, dalšímu účastníkovi vyřazovací fáze Poháru UEFA a lídrovi domácí soutěže.

Trenér Charkova Miron Markevič se netají touhou navázat na výkony ze základní skupiny. Jeho tým vyhrál na Benfice a na Galatasarayi, remizoval s Herthou a také porazil Olympiakos. Už v prvním kole rozstřílel Besiktas. Metalist navíc v zimě posílil o kvalitní trojici Berezovčuk, Olejnik, Acevedo, Trenér Markevič veze do Janova kádr v plné síle. U domácích visí otazník nad startem obránce Andrey Raggiho.

BILANCIA: -80 EUR (FEBRUÁR +348,60 EUR)

Žiadne komentáre:

/// ///
/// ///
/// ///
/// ///