Nový web SPORT-tipy.sk !

pondelok 2. februára 2009

Tipy - 2.2.2009 - PONDELOK

Bologna - Fiorentina 2 2.35 - 1:3 OK, +135 EUR
Expekt
Vklad: 100 EUR

Bologna - Fiorentina HDC 1:0 2 5.40 - OK, +220 EUR
Expekt
Vklad: 50 EUR


Těžké utkání čeká ambiciózní Fiorentinu, ta zajíždí na horkou půdu do Boloni. Domácí celek se zlepšuje a jeho vyhlídky na záchranu vypadají dobře. Černou sérii utnula Fiorentina, výhrou nad Neapolí se dostala na šesté místo a i nyní bude chtít bodovat.

Boloňa se po vysoké, domácí prohře s AC Milán dala rychle do pořádku a hned v následujícím kole vyhrála na půdě Atalanty, která doma body jen tak nerozdává. Domácí už mají pětibodový odstup od osmnáctého místa, které znamená sestup do Serie B. Speciální zápas prožije Amoroso, jenž ve Fiorentině strávil několik vydařených let. "Určitě to bude velmi těžký a složitý zápas, ale po vítězství v Bergamu jsme trošku uvolnění a pokud nemáme co ztratit, tak můžeme hrát ještě o trošku lépe," nechal se slyšet útočník Amoroso.

Jak už bylo zmíněno, Fiorentina po několika zápasech bez výhry konečně bodovala naplno. V klíčovém utkání proti Neapoli dokázala vyhrát 2:1 a její šance na Ligu mistrů znovu ožily. Pravdou je, že v posledních zápasech měla Viola velice těžký los, nejprve zajížděla na San Siro proti AC Milán a poté do Turína proti Juventusu. V obou případech zvítězil domácí celek 1:0. V letošním roce se zatím trápí Alberto Gilardino, jenž na střelecky bohatý podzim nenavázal. "Konečně jsme se středeční výhrou dostali zpět do pohody, je to pro nás velice důležité. Musíme si udržovat minimální, tj. dvou, tříbodový odstup od čtvrtého místa," prohlásil na klubových stránkách Florentiny Alberto Gilardino.

Viola se v této sezoně s Boloňou natrápila, ve 3.kole sice zvítězila, ale bylo tím nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku zaznamenal kanonýr Alberto Gilardino. Boloňa dokázala Fialky naposledy porazit před osmi lety, tenkrát se zrodil výsledek 3:2 pro domácí. Trenér Mihajlovič nebude mít k dispozici kvarteto hráčů - Paonessu, Mutarelliho, Marchiniho a Volpiho. Cesare Prandelli se zase musí obejít bez Jorgensena, Jovetice a Kroldrupa. K tomu všemu jsou suspendovaní Storari a Zauri.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Bombardini - Mingazzini, Mudingayi, Amoroso - Adailton - Osvaldo, Di Vaio

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:Frey - Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas - Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo - Santana - Gilardino, Mutu

Hradec Králove - Kadaň 1 1.32 - 4:1 OK
Detroit - St. Louis 1 1.60 - 4:3 po naj. KO, -50 EUR

Bwin
Kurz: 2.112
Vklad: 50 EUR


BILANCIA: +305 EUR (FEBRUÁR +262 EUR)

Žiadne komentáre:

/// ///
/// ///
/// ///
/// ///