Nový web SPORT-tipy.sk !

streda 4. februára 2009

Tipy - 5.2.2009 - ŠTVRTOK

PSV Eindhoven - ADO Den Haag 1 1.20 - 6:0 OK, +100 EUR
Expekt
Dôvera: 9,5/10
Vklad: 500 EUR

Eindhoven se v rámci 21. kola nejvyšší nizozemské ligy střetne s Den Haagem. Premiéru před vlastními diváky si odbude nový kouč PSV Dwight Lodeweges. Eindhoven se po sérii neúspěchů rozhodl v minulém týdnu pro změnu na trenérském postu. Dosavadního kouče Huuba Stevense nahradil jeho asistent Dwight Lodeweges.

Ten si o víkendu odbyl svou premiéru, když vedl PSV na hřišti Graafschapu. Premiéra to byla velmi úspěšná a Eindhoven v ní zvítězil dvěma brankami Afellaye a jednou brankou Toivonena 3:0. Celkově jsou domácí borci na 5. místě nizozemské ligy (35 bodů, skóre 36:20) a o zisku titulu si letos mohou nechat jen zdát. Na vedoucí Alkmaar totiž ztrácí už propastných 15 bodů.
Eindhoven se tak bude snažit alespoň skončit na příčkách zajišťujících účast v předkole milionové Ligy mistrů. První krok na cestě za tímto cílem může udělat PSV už ve čtvrtek, kdy na svém stadionu přivítá podprůměrný Den Haag.

Ten se momentálně nachází na 15. příčce tabulky, když z 20 odehraných utkání získal pouhých 19 bodů. To je v průměru méně než jeden bod na zápas. Podzimní vzájemný duel vyhrál Eindhoven na půdě Den Haagu 2:0 a já věřím, že minimálně dvoubrankovým rozdílem zvítězí i tentokrát. Za vítězstvím potáhnou PSV hráči jako Ibrahim Afellay, Danko Lazovič, Danny Koevermans, Edison Mendez, Timmy Simons či Carlos Salcido, branku pak bude střežit Premier League ostřílený Andeas Isaakson.

(analýza: Sportovní analýzy)

PSV Eindhoven - ADO Den Haag HDC 0:1 1 1.55 - 6:0 OK
MIF Redhawks - Nybro IF 1 1.65 - 7:1 OK, +78 EUR
Expekt
Kurz: 2.56
Dôvera: 5/10
Vklad: 50 EUR
MIF Redhawks - Nybro IF (Hokej - Švédsko, Allesvenskan)

Domáci strácajú na play off 2 body a kedže majú o zápas menej, ak proti Nybru vyhrajú dostanú sa ma 8. priečku a to je pre nich prioritou. Naopak hostia strácajú 9b na udržanie a ich strata sa po zajtrajsom zapase nezníži. Hostia sú vonku najslabšie mužstvo, keď z 18 zápasov vonku prehrali všetkých 18, z toho 4 po predĺžení...

slavo tip (komentár: slavo)
BILANCIA: +178 EUR (FEBRUÁR +626 EUR)

Žiadne komentáre:

/// ///
/// ///
/// ///
/// ///