Nový web SPORT-tipy.sk !

štvrtok 5. februára 2009

Tipy - 7.2.2009 - SOBOTA

AC Milan - Reggina Calcio 1 1.24 - 1:1 KO
VFL Wolfsburg - VFL Bochum 1 1.45 - 2:0 OK, -70 EUR
Expekt
Kurz: 1.798
Dôvera: 7/10
Vklad: 70 EUR

AC Milan - Reggina Calcio HDC 0:1 1 1.55 - KO
VFL Wolfsburg - VFL Bochum HDC 0:1 1 2.20 - OK, -30 EUR
Expekt
Kurz: 3.41
Dôvera: 3/10
Vklad: 30 EUR

Souboj Davida a Goliáše bude vidění v sobotní předehrávce 23. kola italské Serie A na milánském San Siru. Domácí Rossoneri přivítají suverénně poslední Regginu, která si do Milána vyrazila pouze na výlet. Na hřišti pravděpodobně nebude mít proti Beckhamovi a spol. žádnou šanci na úspěch a nezbývá ji nic jiného než čekat na zázrak.

Družina vedená Carlem Ancelottim se nyní nachází v parádní formě, což ilustrovalo také minulé utkání proti Laziu. V něm milánští fotbalisté absolutně dominovali a svůj skvělý výkon vyšperkovali třemi krásnými brankami v síti Římanů. Duel s Laziem se zejména povedl anglické ikoně Beckhamovi, jenž svými milimetrovými pasy dvakrát vyzval spoluhráče ke skórování a patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Stejný podíl na vítězství má však také Alexandre Pato, který zaznamenal už svou desátou branku v sezóně a společně s brazilským krajanem Kaká vévodí klubové tabulce střelců. A to je mu teprve devatenáct let!

Hosté z Regginy dostanou v sobotu na Stadio Meazza pořádnou lekci, a proto bude výhodné si vsadit na větší počet branek. V posledních pěti letech došlo navíc vždy v duelu Milána s Regginou k překročení dvougólové hranice a loni dokonce Rossoneri svého soupeři rozmetali v poměru 5:1.

(analýza: Fortuna)
------------------------------------------------------------------
Môj názor:

AC Miláno sa po slabšom začiatku sezóny skutočne rozbieha a momentálne je bezpochyby najsilnejším mužstvom Serie A. Príchod osobnosti typu Beckham tímu pomohol v šatni i mimo nej a na klube zo San Sira je to poriadne vidieť! V posledných šiestich zápasoch AC získalo 14 bodov so skóre 16:5. keď porazilo napríklad Lazio či Fiorentinu a je mužstvom s najlepšou formou z posledných duelov. Naopak, na druhej strane barikády je Reggina, ktorá je v celkovom poradí Serie A s 15 bodmi posledná a ani jej forma nie je oslnivá (0-3-3 a 5:8).
Na zápas sa dá pozerať aj z pohľadu doma - vonku. Kým AC je na svojom trávniku najlepším tímom v súťaži (9-1-1), Reggina patrí na ihriskách súperov k najslabším (1-2-8 a 3:22). Domáci rozbehnutý stroj by teda nemal mať so súperom vačšie problémy a padnúť by mal aj handicap, keďže mužstvo z Kalábrie je jedným z najobľúbenejších súperov AC. Domácim budú v nedeľu chýbať iba dlhodobo zranení Kaladze, Nesta, Pirlo či Gattuso. Hostia pricestujú bez piatich hráčov prvého tímu.
BILANCIA: -100 EUR (FEBRUÁR +505 EUR)

Žiadne komentáre:

/// ///
/// ///
/// ///
/// ///